maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Hostel voor de tweede keer slachtoffer van overval Coolsestraat Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Voor de tweede keer deze maand waren de medewerkers van Hostel Ani & Haakien het slachtoffer van een overval. Donderdagochtend vroeg kwam een overvaller het hostel aan de Coolsestraat binen en bedreigde het personeel om vervolgens geld af te staan. Na wat fysiek geweld te hebben getoond kreeg de man een klein geldbedrag en ging ervandoor.

Agenten hebben de omgeving nog uitgekamd maar troffen hem helaas niet meer aan. De politie denkt dat het om dezelfde persoon gaat die begin augustus  het hostel ook al had overvallen. Toen kwam hij binnen met een vuurwapen. De politie roept getuigen of mensen op om zich te melden als zij iets weten. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -