De Kralingse Plas

vrijdag 22 augustus 2014 16:53

Rotterdam – De Kralingse Plas, een bekende plas die ter recreatie in acht is genomen. De Kralingse Plas met daar omheen het Kralingse Bos is al enkele jaren achter elkaar genomineerd tot de beste openbare ruimte in Nederland. Rondom de plas is er veel te doen, zo kan je onder andere varen over de plas en héérlijk eten in één van de restaurantjes.

De omvang van zowel de plas als het bos is minimaal 300 voetbalvelden groot. Vanaf het oosten van de plas heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wandelaars zoeken hier vaak of zelfs dagelijks een heenkomen om een wandeling te maken door het Rotterdamse recreatiegebied. Voor de papa’s en mama’s onder ons, ook bij minder zonnige dagen kunt u zich prima vermaken bij het hertenkamp of de kinderboerderij!

Foto’s : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

 

 

0 reacties

De Kralingse Plas
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Kralingse Plas, een bekende plas die ter recreatie in acht is genomen. De Kralingse Plas met daar omheen het Kralingse Bos is al enkele jaren achter elkaar genomineerd tot de beste openbare ruimte in Nederland. Rondom de plas is er veel te doen, zo kan je onder andere varen over de plas en héérlijk eten in één van de restaurantjes.

De omvang van zowel de plas als het bos is minimaal 300 voetbalvelden groot. Vanaf het oosten van de plas heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wandelaars zoeken hier vaak of zelfs dagelijks een heenkomen om een wandeling te maken door het Rotterdamse recreatiegebied. Voor de papa’s en mama’s onder ons, ook bij minder zonnige dagen kunt u zich prima vermaken bij het hertenkamp of de kinderboerderij!

Foto’s : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!