Oude Haven in Rotterdam

vrijdag 22 augustus 2014 17:34

Rotterdam – De Oude Haven is de oudste haven in Rotterdam. De Oude Haven is gelegen in het centrum van Rotterdam naast de welbekende kubuswoningen en Europa’s eerste wolkenkrabber het Witte Huis. In de nabije omgeving is nog meer bijzondere gebouwen te vinden in het Laurensdistrict zoals De Markthal en het mariniersmuseum.De Oude Haven is tegenwoordig een druk uitgaansgebied voor jong en oud met vele cafés met terrasjes en restaurants rondom de haven.

Foto’s : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

 

0 reacties

Oude Haven in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Oude Haven is de oudste haven in Rotterdam. De Oude Haven is gelegen in het centrum van Rotterdam naast de welbekende kubuswoningen en Europa’s eerste wolkenkrabber het Witte Huis. In de nabije omgeving is nog meer bijzondere gebouwen te vinden in het Laurensdistrict zoals De Markthal en het mariniersmuseum.De Oude Haven is tegenwoordig een druk uitgaansgebied voor jong en oud met vele cafés met terrasjes en restaurants rondom de haven.

Foto’s : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

Foto : Dennis Vervoorn

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!