Politie onderzoekt meerdere branden na mogelijke brandstichting in Krimpen aan den IJssel

vrijdag 22 augustus 2014 02:49

Krimpen aan den IJssel – De politie stelt een onderzoek in nadat er in de nacht van donderdag op vrijdag sprake was van meerdere buitenbranden in de wijk Kortland. In één van de gevallen zou er een container met hout in brand hebben gestaan, zo laat de brandweer uit Krimpen aan den IJssel via Twitter weten. De brandweer rukte eveneens uit voor branden op de Nieuwe Tiendweg en de Meerkoetstraat. 

Omdat er rekening zal worden gehouden met mogelijke brandstichting stelt de politie een onderzoek in, diverse eenheden van de politie surveilleren door de wijk. Indien er sprake is van een verdachte situatie verzoekt de politie 112 te bellen. Mocht u meer informatie hebben over de buitenbrandjes neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Politie onderzoekt meerdere branden na mogelijke brandstichting in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De politie stelt een onderzoek in nadat er in de nacht van donderdag op vrijdag sprake was van meerdere buitenbranden in de wijk Kortland. In één van de gevallen zou er een container met hout in brand hebben gestaan, zo laat de brandweer uit Krimpen aan den IJssel via Twitter weten. De brandweer rukte eveneens uit voor branden op de Nieuwe Tiendweg en de Meerkoetstraat. 

Omdat er rekening zal worden gehouden met mogelijke brandstichting stelt de politie een onderzoek in, diverse eenheden van de politie surveilleren door de wijk. Indien er sprake is van een verdachte situatie verzoekt de politie 112 te bellen. Mocht u meer informatie hebben over de buitenbrandjes neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!