Oplettende buurvrouw redt bejaarde man uit brandende woning Molenstraat Leiden

zaterdag 23 augustus 2014 17:56
Fotograaf : Anouk Krempel

Leiden – Een oplettende buurvrouw heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bejaarde man uit zijn brandende woning in de Molenstraat gered. De buurvrouw twijfelde geen moment toen zij de brand opmerkte bij de buurman, zij is gelijk in actie gekomen en heeft met behulp van haar man de buurman uit de woning weten te halen.

De brand heeft de woning in zijn geheel verwoest, de bejaarde man is op dit moment nog in het ziekenhuis omdat hij tijdens de brand een aanzienlijke hoeveelheid rook had ingeademd. De bovenbuurman kon door de hoge vlammen en de rookontwikkeling zijn woning niet uit. Ondanks de hoge vlammen bleef de buurman kalm, door een brandtraining wist hij hoe hij moest handelen, zo verklaart de buurman aan Omroep West.

 

0 reacties

Oplettende buurvrouw redt bejaarde man uit brandende woning Molenstraat Leiden
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Leiden – Een oplettende buurvrouw heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bejaarde man uit zijn brandende woning in de Molenstraat gered. De buurvrouw twijfelde geen moment toen zij de brand opmerkte bij de buurman, zij is gelijk in actie gekomen en heeft met behulp van haar man de buurman uit de woning weten te halen.

De brand heeft de woning in zijn geheel verwoest, de bejaarde man is op dit moment nog in het ziekenhuis omdat hij tijdens de brand een aanzienlijke hoeveelheid rook had ingeademd. De bovenbuurman kon door de hoge vlammen en de rookontwikkeling zijn woning niet uit. Ondanks de hoge vlammen bleef de buurman kalm, door een brandtraining wist hij hoe hij moest handelen, zo verklaart de buurman aan Omroep West.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!