dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Oplettende buurvrouw redt bejaarde man uit brandende woning Molenstraat Leiden

- advertentie -

Leiden – Een oplettende buurvrouw heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bejaarde man uit zijn brandende woning in de Molenstraat gered. De buurvrouw twijfelde geen moment toen zij de brand opmerkte bij de buurman, zij is gelijk in actie gekomen en heeft met behulp van haar man de buurman uit de woning weten te halen.

De brand heeft de woning in zijn geheel verwoest, de bejaarde man is op dit moment nog in het ziekenhuis omdat hij tijdens de brand een aanzienlijke hoeveelheid rook had ingeademd. De bovenbuurman kon door de hoge vlammen en de rookontwikkeling zijn woning niet uit. Ondanks de hoge vlammen bleef de buurman kalm, door een brandtraining wist hij hoe hij moest handelen, zo verklaart de buurman aan Omroep West.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -