Politie stelt onderzoek in na aantreffen stoffelijk overschot Haven Ridderkerk

zaterdag 23 augustus 2014 20:51

Ridderkerk – De politie heeft zaterdagavond een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een stoffelijk overschot in het water langs de Haven. De hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd voor een te water geraakt persoon, eenmaal ter plaatse werd het lijk aangetroffen. Vanwege het noodweer mogen de duikers het water niet in, deze zijn mede hierop afgemeld.

Over de identiteit van het aangetroffen lichaam kan de politie nog geen uitspraken doen. Of het slachtoffer om het leven is gekomen door een misdrijf zal uit het onderzoek moeten blijken.

 

0 reacties

Politie stelt onderzoek in na aantreffen stoffelijk overschot Haven Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De politie heeft zaterdagavond een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een stoffelijk overschot in het water langs de Haven. De hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd voor een te water geraakt persoon, eenmaal ter plaatse werd het lijk aangetroffen. Vanwege het noodweer mogen de duikers het water niet in, deze zijn mede hierop afgemeld.

Over de identiteit van het aangetroffen lichaam kan de politie nog geen uitspraken doen. Of het slachtoffer om het leven is gekomen door een misdrijf zal uit het onderzoek moeten blijken.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!