Auto om lichtmast gevouwen bij eenzijdig ongeval Kralingseplein Rotterdam [VIDEO]

zondag 24 augustus 2014 01:06

Rotterdam – Een automobilist heeft zaterdagavond kort voor middernacht zijn sportauto compleet in de prak gereden op het Kralingseplein. De bestuurder reed op de rotonde in de richting van de Maasboulevard toen hij de macht over het stuur verloor en met hoge snelheid op een lichtmast klapte, de klap bleek dusdanig hard dat het voertuig compleet om de paal heen werd gevouwen.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden, deze liep volgens de politie geen ernstige verwondingen op. Volgens diverse getuigen heeft het voertuig met hoge snelheid de rotonde genomen waarna deze in een slip raakte.

Uit een technisch onderzoek moet blijken hoe de automobilist de macht over het stuur heeft kunnen verliezen, de sportauto is total-loss.

Foto’s : Joëy Heijstek           Video Jeffrey Jacobs

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

 

0 reacties

Auto om lichtmast gevouwen bij eenzijdig ongeval Kralingseplein Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een automobilist heeft zaterdagavond kort voor middernacht zijn sportauto compleet in de prak gereden op het Kralingseplein. De bestuurder reed op de rotonde in de richting van de Maasboulevard toen hij de macht over het stuur verloor en met hoge snelheid op een lichtmast klapte, de klap bleek dusdanig hard dat het voertuig compleet om de paal heen werd gevouwen.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden, deze liep volgens de politie geen ernstige verwondingen op. Volgens diverse getuigen heeft het voertuig met hoge snelheid de rotonde genomen waarna deze in een slip raakte.

Uit een technisch onderzoek moet blijken hoe de automobilist de macht over het stuur heeft kunnen verliezen, de sportauto is total-loss.

Foto’s : Joëy Heijstek           Video Jeffrey Jacobs

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

Foto : Joëy Heijstek

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!