woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Dronken Roemeense trucker verliest rijbewijs en betaalt 6000 euro boete

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft een 37-jarige Roemeense trucker gesnapt die teveel had gedronken en geknoeid had met zijn tachograaf voor rij- en rusttijden. De man werd gesnapt toen hij aan het inparkeren was met de grootste moeite. Agenten besloten om hem te controleren en roken bij het openen van de deur al een flinke alcohollucht om de man heen.

De 37-jarige Roemeen blies ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid. Hij raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg ruim 6000 euro boete. Deze boete hing samen voor het knoeien met de tachograaf. De vrachtwagen mag pas weer vertrekken als de boete is betaald.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -