Dronken Roemeense trucker verliest rijbewijs en betaalt 6000 euro boete

zondag 24 augustus 2014 18:27

Rotterdam – De politie heeft een 37-jarige Roemeense trucker gesnapt die teveel had gedronken en geknoeid had met zijn tachograaf voor rij- en rusttijden. De man werd gesnapt toen hij aan het inparkeren was met de grootste moeite. Agenten besloten om hem te controleren en roken bij het openen van de deur al een flinke alcohollucht om de man heen.

De 37-jarige Roemeen blies ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid. Hij raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg ruim 6000 euro boete. Deze boete hing samen voor het knoeien met de tachograaf. De vrachtwagen mag pas weer vertrekken als de boete is betaald.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken Roemeense trucker verliest rijbewijs en betaalt 6000 euro boete
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft een 37-jarige Roemeense trucker gesnapt die teveel had gedronken en geknoeid had met zijn tachograaf voor rij- en rusttijden. De man werd gesnapt toen hij aan het inparkeren was met de grootste moeite. Agenten besloten om hem te controleren en roken bij het openen van de deur al een flinke alcohollucht om de man heen.

De 37-jarige Roemeen blies ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid. Hij raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg ruim 6000 euro boete. Deze boete hing samen voor het knoeien met de tachograaf. De vrachtwagen mag pas weer vertrekken als de boete is betaald.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!