Eenzijdig ongeval op de Oostweg in Zoetermeer

zondag 24 augustus 2014 10:09

Zoetermeer – Op de afslag vanaf de Oostweg richting de Bleiswijkseweg heeft Zondag ochtend omstreeks 09:00 een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak het macht over het stuur kwijt. Een ambulance heeft het slachtoffer zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergings bedrijf heeft de auto meegenomen.

Foto’s: Rick Juffermans

DSC00142 DSC00143

 

 

0 reacties

Eenzijdig ongeval op de Oostweg in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Op de afslag vanaf de Oostweg richting de Bleiswijkseweg heeft Zondag ochtend omstreeks 09:00 een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak het macht over het stuur kwijt. Een ambulance heeft het slachtoffer zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergings bedrijf heeft de auto meegenomen.

Foto’s: Rick Juffermans

DSC00142 DSC00143

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!