Rookkanon zet pompstation vol rook na inbraakalarm Molenlaan Rotterdam

zondag 24 augustus 2014 00:10

Rotterdam – Een rookkanon heeft zaterdagavond een pompstation aan de Molenlaan vol rook gezet toen het inbraakalarm af ging. Door een storing werd het rookkanon geactiveerd, toen de overburen in een mum van tijd het pompstation vol rook zagen staan werd de brandweer gealarmeerd. Na een onderzoek kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Een extern beveiligingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de benzinepomp te ventileren, de producten in het pompstation liepen geen schade op door het rookkanon. De storing is inmiddels verholpen, er bleek geen sprake te zijn van een inbraak, mede hierop konden enkele ter plaatse gekomen eenheden van de politie hun weg vervolgen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4986 DSC_4987 DSC_4988

 

 

0 reacties

Rookkanon zet pompstation vol rook na inbraakalarm Molenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een rookkanon heeft zaterdagavond een pompstation aan de Molenlaan vol rook gezet toen het inbraakalarm af ging. Door een storing werd het rookkanon geactiveerd, toen de overburen in een mum van tijd het pompstation vol rook zagen staan werd de brandweer gealarmeerd. Na een onderzoek kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Een extern beveiligingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de benzinepomp te ventileren, de producten in het pompstation liepen geen schade op door het rookkanon. De storing is inmiddels verholpen, er bleek geen sprake te zijn van een inbraak, mede hierop konden enkele ter plaatse gekomen eenheden van de politie hun weg vervolgen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4986 DSC_4987 DSC_4988

 

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!