Agenten bekogeld met bierflessen in Rotterdam-Beverwaard

maandag 25 augustus 2014 21:00

Rotterdam – Geluidsoverlast veroorzakende feestvierders op de Sevenaerstraat wilden maandagochtend rond 00.15 uur niet aangesproken worden op hun gedrag en keerden zich liever tegen agenten. Twee geweldplegers zijn aangehouden.

In de Beverwaard surveillerende agenten hoorden enorme luide muziek. Dit bleek afkomstig vanuit de Sevenaerstraat. Daar stond een grote feesttent waar een persoon of vijftig een verjaardagsfeest vierden. Nogal wat publiek bleek flink onder invloed, maar twee personen die goed aanspreekbaar waren beloofden werd het volume naar beneden bij te stellen.

Dat gebeurde en de agenten liepen weer terug naar hun voertuig. Kort voor het instappen kwam een man de feesttent uitgerend die met volle kracht een bierfles tegen de politiebus gooide wat een deuk opleverde.

Fors verzet
Ook een groep andere feestvierders keerde zich tegen de twee agenten. Er kwam assistentie ter plaatse maar de feestvierders verhinderden met fysiek geweld dat de gooier van het flesje werd aangehouden. Hij kon kort nadat hij was gepepperd vluchten.

In en rondom de tent bleef de groep de agenten aanvallen. Een 51-jarige man uit Rotterdam een bierfles naar het hoofd van een agent gooide werd ondanks fors verzet aangehouden. Daarbij raakten twee agenten gewond. Een 46-jarige Rotterdamse gooide een baksteen door de ruit van een rijdende politieauto. Zij is ook aangehouden.

Tekst : Politie Eenheid Rotterdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten bekogeld met bierflessen in Rotterdam-Beverwaard
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Geluidsoverlast veroorzakende feestvierders op de Sevenaerstraat wilden maandagochtend rond 00.15 uur niet aangesproken worden op hun gedrag en keerden zich liever tegen agenten. Twee geweldplegers zijn aangehouden.

In de Beverwaard surveillerende agenten hoorden enorme luide muziek. Dit bleek afkomstig vanuit de Sevenaerstraat. Daar stond een grote feesttent waar een persoon of vijftig een verjaardagsfeest vierden. Nogal wat publiek bleek flink onder invloed, maar twee personen die goed aanspreekbaar waren beloofden werd het volume naar beneden bij te stellen.

Dat gebeurde en de agenten liepen weer terug naar hun voertuig. Kort voor het instappen kwam een man de feesttent uitgerend die met volle kracht een bierfles tegen de politiebus gooide wat een deuk opleverde.

Fors verzet
Ook een groep andere feestvierders keerde zich tegen de twee agenten. Er kwam assistentie ter plaatse maar de feestvierders verhinderden met fysiek geweld dat de gooier van het flesje werd aangehouden. Hij kon kort nadat hij was gepepperd vluchten.

In en rondom de tent bleef de groep de agenten aanvallen. Een 51-jarige man uit Rotterdam een bierfles naar het hoofd van een agent gooide werd ondanks fors verzet aangehouden. Daarbij raakten twee agenten gewond. Een 46-jarige Rotterdamse gooide een baksteen door de ruit van een rijdende politieauto. Zij is ook aangehouden.

Tekst : Politie Eenheid Rotterdam

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!