maandag, juni 27, 2022
17 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Drie bezoekers yogacentrum nagekeken na brand in yogacentrum Schiedam

- advertentie -

Schiedam – In een yogacentrum in de Willem Barentszstraat is maandagochtend een korte maar felle brand ontstaan in de ontvangstruimte. Door de brand ademden drie aanwezigen rook in, ambulances zijn ter plaatse gekomen om de slachtoffers op te vangen. Door kordaat optreden van ter plaatse brandweerpersoneel kon erger worden voorkomen.

Op het moment dat de brand uitbrak was er een yogales bezig in het pand, desondanks kon iedereen het yogacentrum zelfstandig verlaten. Hoe de brand exact heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar worden ingesteld. Inmiddels is het sein ‘brand meester’ gegeven.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -