Drie bezoekers yogacentrum nagekeken na brand in yogacentrum Schiedam

maandag 25 augustus 2014 12:50

Schiedam – In een yogacentrum in de Willem Barentszstraat is maandagochtend een korte maar felle brand ontstaan in de ontvangstruimte. Door de brand ademden drie aanwezigen rook in, ambulances zijn ter plaatse gekomen om de slachtoffers op te vangen. Door kordaat optreden van ter plaatse brandweerpersoneel kon erger worden voorkomen.

Op het moment dat de brand uitbrak was er een yogales bezig in het pand, desondanks kon iedereen het yogacentrum zelfstandig verlaten. Hoe de brand exact heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar worden ingesteld. Inmiddels is het sein ‘brand meester’ gegeven.

 

0 reacties

Drie bezoekers yogacentrum nagekeken na brand in yogacentrum Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – In een yogacentrum in de Willem Barentszstraat is maandagochtend een korte maar felle brand ontstaan in de ontvangstruimte. Door de brand ademden drie aanwezigen rook in, ambulances zijn ter plaatse gekomen om de slachtoffers op te vangen. Door kordaat optreden van ter plaatse brandweerpersoneel kon erger worden voorkomen.

Op het moment dat de brand uitbrak was er een yogales bezig in het pand, desondanks kon iedereen het yogacentrum zelfstandig verlaten. Hoe de brand exact heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar worden ingesteld. Inmiddels is het sein ‘brand meester’ gegeven.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!