Snelweg afgesloten vanwege gekantelde vrachtwagen A27 Utrecht

maandag 25 augustus 2014 12:35

Utrecht – Op de A27 is maandagmiddag een vrachtwagen gekanteld op de rijbaan vanuit Gorinchem, het ongeval heeft ter hoogte van knooppunt Rijnsweerd plaatsgevonden. Vanwege het ongeval is de hoofdrijbaan afgesloten, overig verkeer kan alleen nog passeren via de parallelrijbaan.

Hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om de vrachtwagenchauffeur te behandelen, over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Een bergingsbedrijf zal de vrachtwagen moeten aftakelen, mede hierom zal de A27 nog voor enige tijd afgesloten zijn.

Foto : Antoin Peeters

Foto : Antoin Peeters

Foto : Antoin Peeters

 

0 reacties

Snelweg afgesloten vanwege gekantelde vrachtwagen A27 Utrecht
Schrijver:

 

 

Utrecht – Op de A27 is maandagmiddag een vrachtwagen gekanteld op de rijbaan vanuit Gorinchem, het ongeval heeft ter hoogte van knooppunt Rijnsweerd plaatsgevonden. Vanwege het ongeval is de hoofdrijbaan afgesloten, overig verkeer kan alleen nog passeren via de parallelrijbaan.

Hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om de vrachtwagenchauffeur te behandelen, over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Een bergingsbedrijf zal de vrachtwagen moeten aftakelen, mede hierom zal de A27 nog voor enige tijd afgesloten zijn.

Foto : Antoin Peeters

Foto : Antoin Peeters

Foto : Antoin Peeters

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!