Twee inbrekers aangehouden tijdens inbraak in winkelcentrum Rotterdam Keizerswaard

maandag 25 augustus 2014 12:19

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag zijn een 23-jarige Rotterdammer en een 19-jarige Hagenaar aangehouden toen zij een winkelruit vernielden van winkelcentrum Keizerswaard. Nadat het tweetal werd betrapt namen zij de benen, echter konden zij enkele meters verderop worden aangehouden toen zij recht in de armen van de agenten liepen.

Voor het winkelpand stond een geopende sporttas klaar, mogelijk was deze bedoeld om gestolen goederen in te stoppen. Het tweetal zit op dit moment nog vast voor verder verhoor, de schade zie zij hebben aangebracht tijdens de poging tot inbraak zal op hun kosten worden herstelt.

 

0 reacties

Twee inbrekers aangehouden tijdens inbraak in winkelcentrum Rotterdam Keizerswaard
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag zijn een 23-jarige Rotterdammer en een 19-jarige Hagenaar aangehouden toen zij een winkelruit vernielden van winkelcentrum Keizerswaard. Nadat het tweetal werd betrapt namen zij de benen, echter konden zij enkele meters verderop worden aangehouden toen zij recht in de armen van de agenten liepen.

Voor het winkelpand stond een geopende sporttas klaar, mogelijk was deze bedoeld om gestolen goederen in te stoppen. Het tweetal zit op dit moment nog vast voor verder verhoor, de schade zie zij hebben aangebracht tijdens de poging tot inbraak zal op hun kosten worden herstelt.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!