Jongen (15) beroofd van mobiele telefoon Bertrand Russellplaats Rotterdam

dinsdag 26 augustus 2014 22:15

Rotterdam – Op de Bertrand Russellplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord is een 15-jarige jongen van zijn mobiele telefoon beroofd. Twee mannen dwongen hem om zijn telefoon af te staan waar het slachtoffer wel gehoor aan moest geven.

Na de laffe daad van de twee mannen ging de jongen naar huis waarop zijn moeder 112 belde. Hij raakte niet gewond bij de beroving maar is wel opgevangen door de politie. Naar de daders wordt een onderzoek ingesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (15) beroofd van mobiele telefoon Bertrand Russellplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Bertrand Russellplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord is een 15-jarige jongen van zijn mobiele telefoon beroofd. Twee mannen dwongen hem om zijn telefoon af te staan waar het slachtoffer wel gehoor aan moest geven.

Na de laffe daad van de twee mannen ging de jongen naar huis waarop zijn moeder 112 belde. Hij raakte niet gewond bij de beroving maar is wel opgevangen door de politie. Naar de daders wordt een onderzoek ingesteld.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!