Jongen (18) gewond na gevecht met overvaller Leopardistraat Rotterdam

dinsdag 26 augustus 2014 21:28
Foto : Dennis Vervoorn


Rotterdam –
Een 18-jarige Rotterdammer is dinsdagavond gewond geraakt bij een overval in zijn woning aan de Leopardistraat. De jongen was omstreeks kwart over negen alleen thuis toen er werd aangebeld. Twee gemaskerde mannen stonden voor de deur en wilden naar binnen dringen. De jongen ging in gevecht met de overvallers en raakte daarbij lichtgewond.

De twee overvallers sloegen vervolgens op de vlucht. Het slachtoffer belde de politie die vervolgens de omgeving uitkamde. De twee mannen werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Of de twee een buit hebben kunnen maken is onbekend. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veiliggesteld.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (18) gewond na gevecht met overvaller Leopardistraat Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 


Rotterdam –
Een 18-jarige Rotterdammer is dinsdagavond gewond geraakt bij een overval in zijn woning aan de Leopardistraat. De jongen was omstreeks kwart over negen alleen thuis toen er werd aangebeld. Twee gemaskerde mannen stonden voor de deur en wilden naar binnen dringen. De jongen ging in gevecht met de overvallers en raakte daarbij lichtgewond.

De twee overvallers sloegen vervolgens op de vlucht. Het slachtoffer belde de politie die vervolgens de omgeving uitkamde. De twee mannen werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Of de twee een buit hebben kunnen maken is onbekend. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veiliggesteld.

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!