Kleine brand veroorzaakt veel rookontwikkeling Scheepswerf IJsseldijk Krimpen a/d IJssel

dinsdag 26 augustus 2014 19:08

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is dinsdagavond even na de klok van zes uur opgeroepen voor een brand bij de scheepswerf van Duijvendijk aan den IJsseldijk. De brandweer kreeg meerdere telefoontjes binnen van grote rookontwikkeling. De brand was snel onder controle. de verantwoordelijke wethouder Gerrit Boudestein kwam ook nog poolshoogte nemen. De IJsseldijk was in beide richting korte tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0672 IMG_0674 IMG_0669 IMG_0665

 

0 reacties

Kleine brand veroorzaakt veel rookontwikkeling Scheepswerf IJsseldijk Krimpen a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is dinsdagavond even na de klok van zes uur opgeroepen voor een brand bij de scheepswerf van Duijvendijk aan den IJsseldijk. De brandweer kreeg meerdere telefoontjes binnen van grote rookontwikkeling. De brand was snel onder controle. de verantwoordelijke wethouder Gerrit Boudestein kwam ook nog poolshoogte nemen. De IJsseldijk was in beide richting korte tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0672 IMG_0674 IMG_0669 IMG_0665

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!