woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Man aangehouden voor poging overval buschauffeur Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – De politie liet dinsdagmorgen weten een 18-jarige Vlaardinger te hebben aangehouden voor de poging van een overval op een RET-chauffeur. De man wordt ervan verdacht op 29 juli op de Koninginnelaan in Vlaardingen een chauffeur te hebben mishandeld bij een poging tot beroving. De chauffeur kreeg onenigheid met de passagier en kreeg daarbij schoppen en trappen.

De verdachte vluchtte en verliet de bus met enkele doodsbedreigingen. De man werd op 19 augustus aangehouden als verdachte, inmiddels is hij heengezonden en zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -