Man aangehouden voor poging overval buschauffeur Vlaardingen

dinsdag 26 augustus 2014 08:27

Vlaardingen – De politie liet dinsdagmorgen weten een 18-jarige Vlaardinger te hebben aangehouden voor de poging van een overval op een RET-chauffeur. De man wordt ervan verdacht op 29 juli op de Koninginnelaan in Vlaardingen een chauffeur te hebben mishandeld bij een poging tot beroving. De chauffeur kreeg onenigheid met de passagier en kreeg daarbij schoppen en trappen.

De verdachte vluchtte en verliet de bus met enkele doodsbedreigingen. De man werd op 19 augustus aangehouden als verdachte, inmiddels is hij heengezonden en zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man aangehouden voor poging overval buschauffeur Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – De politie liet dinsdagmorgen weten een 18-jarige Vlaardinger te hebben aangehouden voor de poging van een overval op een RET-chauffeur. De man wordt ervan verdacht op 29 juli op de Koninginnelaan in Vlaardingen een chauffeur te hebben mishandeld bij een poging tot beroving. De chauffeur kreeg onenigheid met de passagier en kreeg daarbij schoppen en trappen.

De verdachte vluchtte en verliet de bus met enkele doodsbedreigingen. De man werd op 19 augustus aangehouden als verdachte, inmiddels is hij heengezonden en zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!