Kind slikt spijker door Tempelberg Zoetermeer

dinsdag 26 augustus 2014 20:36

Zoetermeer – Dinsdag 26 Augustus heeft er in een woning aan de Tempelberg een medische noodsituatie plaatsgevonden. Een kind slikte per ongeluk een spijker in en raakte daardoor gewond. Er werden twee ambulances gestuurd naar het adres. Het mobiel medisch team kwamen met de heli ter plaatse om het ambulance personeel te ondersteunen.

Nadat het slachtoffer was behandeld is de jongen met spoed naar het Sophia kinderziekenhuis gebracht. Dit onder begeleiding van politiemotoren. De arts van het mobiel medisch team is met de ambulance meegereden. Het is niet bekend waarom de jongen de spijker heeft ingeslikt

Foto’s : Sander van den Berg

DSC00999kl DSC01004kl DSC00998kl

 Foto’s: Rick Juffermans

DSC00144 DSC00146 DSC00147 DSC00150

 

 

 

0 reacties

Kind slikt spijker door Tempelberg Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Dinsdag 26 Augustus heeft er in een woning aan de Tempelberg een medische noodsituatie plaatsgevonden. Een kind slikte per ongeluk een spijker in en raakte daardoor gewond. Er werden twee ambulances gestuurd naar het adres. Het mobiel medisch team kwamen met de heli ter plaatse om het ambulance personeel te ondersteunen.

Nadat het slachtoffer was behandeld is de jongen met spoed naar het Sophia kinderziekenhuis gebracht. Dit onder begeleiding van politiemotoren. De arts van het mobiel medisch team is met de ambulance meegereden. Het is niet bekend waarom de jongen de spijker heeft ingeslikt

Foto’s : Sander van den Berg

DSC00999kl DSC01004kl DSC00998kl

 Foto’s: Rick Juffermans

DSC00144 DSC00146 DSC00147 DSC00150

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!