woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Open voordeur verraadt 4,9 kilo heroïne in woning Crooswijksestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie van de Eenheid Rotterdam hebben dinsdagavond 26 augustus een huiszoeking gedaan in een woning aan de Crooswijksestraat. De politie was getipt door een omwonende dat er mogelijk iets niet pluis zou zijn in de woning. De voordeur van het pand stond al enige tijd open en er was geen activiteit waarneembaar.

De politie stapte de woning binnen om te kijken of er niemand hulpbehoevend was. Echter troffen ze geen bewoners aan maar wel een flinke hoeveelheid verdovende middelen. Er werd onder andere 4,9 kilo heroïne aangetroffen. De politie doet verder onderzoek in het pand. Eventuele aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -