Open voordeur verraadt 4,9 kilo heroïne in woning Crooswijksestraat Rotterdam

dinsdag 26 augustus 2014 23:28

Rotterdam – De politie van de Eenheid Rotterdam hebben dinsdagavond 26 augustus een huiszoeking gedaan in een woning aan de Crooswijksestraat. De politie was getipt door een omwonende dat er mogelijk iets niet pluis zou zijn in de woning. De voordeur van het pand stond al enige tijd open en er was geen activiteit waarneembaar.

De politie stapte de woning binnen om te kijken of er niemand hulpbehoevend was. Echter troffen ze geen bewoners aan maar wel een flinke hoeveelheid verdovende middelen. Er werd onder andere 4,9 kilo heroïne aangetroffen. De politie doet verder onderzoek in het pand. Eventuele aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Open voordeur verraadt 4,9 kilo heroïne in woning Crooswijksestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie van de Eenheid Rotterdam hebben dinsdagavond 26 augustus een huiszoeking gedaan in een woning aan de Crooswijksestraat. De politie was getipt door een omwonende dat er mogelijk iets niet pluis zou zijn in de woning. De voordeur van het pand stond al enige tijd open en er was geen activiteit waarneembaar.

De politie stapte de woning binnen om te kijken of er niemand hulpbehoevend was. Echter troffen ze geen bewoners aan maar wel een flinke hoeveelheid verdovende middelen. Er werd onder andere 4,9 kilo heroïne aangetroffen. De politie doet verder onderzoek in het pand. Eventuele aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!