Uitslaande brand verwoest woning Piet van de Polsingel Rotterdam [Video]

dinsdag 26 augustus 2014 01:36

Rotterdam – In een woning aan de Piet van de Polsingel brak in de nacht van maandag op dinsdag een grote brand uit. De brandweer kwam met spoed ter plaatse na een melding van een gebouwbrand, toen eenmaal ter plaatse de vlammen al uit de woning sloegen werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd het sein “grote brand” afgegeven. De woning zelf is verwoest, de twee naastgelegen woning werden ontruimd, deze liepen zware schade op door de brand.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend, de brandweer zal nog een geruime tijd bezig zijn om de brand te blussen. Om alles goed te kunnen blussen zullen er sloopwerkzaamheden worden verricht . Tijdens het uitbreken van de brand was er niemand aanwezig in de woning. Ook bij de buren vielen er geen gewonden. Mogelijk is er een explosie aan de brand vooraf gegaan, dit is echter nog niet officieel bevestigd. Team brandonderzoek en de politie zullen onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_2128kl IMG_2126kl IMG_2149kl IMG_2157kl IMG_2146kl

 

0 reacties

Uitslaande brand verwoest woning Piet van de Polsingel Rotterdam [Video]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Piet van de Polsingel brak in de nacht van maandag op dinsdag een grote brand uit. De brandweer kwam met spoed ter plaatse na een melding van een gebouwbrand, toen eenmaal ter plaatse de vlammen al uit de woning sloegen werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd het sein “grote brand” afgegeven. De woning zelf is verwoest, de twee naastgelegen woning werden ontruimd, deze liepen zware schade op door de brand.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend, de brandweer zal nog een geruime tijd bezig zijn om de brand te blussen. Om alles goed te kunnen blussen zullen er sloopwerkzaamheden worden verricht . Tijdens het uitbreken van de brand was er niemand aanwezig in de woning. Ook bij de buren vielen er geen gewonden. Mogelijk is er een explosie aan de brand vooraf gegaan, dit is echter nog niet officieel bevestigd. Team brandonderzoek en de politie zullen onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_2128kl IMG_2126kl IMG_2149kl IMG_2157kl IMG_2146kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!