Enorme hennepkwekerij opgerold in oude sauna van Citterstraat Rotterdam

woensdag 27 augustus 2014 15:47

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag in een pand aan de van Cittersstraat een grote hennepkwekerij opgerold. In een oude sauna waren maar liefst 2000 planten en 2000 stekjes aanwezig. De sauna was gelegen onder een huizenblok die toegangkelijk was via de Beukelsweg.

De politie spreekt van een professioneel opgezette kwekerij die mogelijk al een tijd in gebruik was. Stedin kwam ter plaatse om de stroomvoorziening af te sluiten. Een woordvoerder van Stedin vertelde dat er een zeer gevaarlijke situatie was ontstaan. Tot zover bekend is er nog niemand gepakt. De politie is bezig de kwekerij te ontruimen. Een onderzoek naar de eigenaar zal worden gestart.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Enorme hennepkwekerij opgerold in oude sauna van Citterstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag in een pand aan de van Cittersstraat een grote hennepkwekerij opgerold. In een oude sauna waren maar liefst 2000 planten en 2000 stekjes aanwezig. De sauna was gelegen onder een huizenblok die toegangkelijk was via de Beukelsweg.

De politie spreekt van een professioneel opgezette kwekerij die mogelijk al een tijd in gebruik was. Stedin kwam ter plaatse om de stroomvoorziening af te sluiten. Een woordvoerder van Stedin vertelde dat er een zeer gevaarlijke situatie was ontstaan. Tot zover bekend is er nog niemand gepakt. De politie is bezig de kwekerij te ontruimen. Een onderzoek naar de eigenaar zal worden gestart.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!