Inbrekers gepakt na oplettende buurman Ebbenhout Barendrecht

woensdag 27 augustus 2014 08:32

Barendrecht – De politie heeft dankzij een oplettende buurman drie inbrekers opgepakt. De drie Rotterdammers van 17, 18 en 20 jaar hadden een ruit vernield bij een woning aan het Ebbenhout.  Een buurman werd wakker van het geluid en keek uit het raam. Hij zag de jongens weglopen door de brandgang en ging naar beneden. Zijn buurman die net thuis kwam stelde hij op de hoogte en gingen op zoek naar het drietal.

De politie was inmiddels al gebeld en ging mee op zoektocht. De buurmannen zagen dat de drie jongens een straat verder de weg overstaken. Zij konden door de agenten direct worden aangehouden. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iets was buitgemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekers gepakt na oplettende buurman Ebbenhout Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – De politie heeft dankzij een oplettende buurman drie inbrekers opgepakt. De drie Rotterdammers van 17, 18 en 20 jaar hadden een ruit vernield bij een woning aan het Ebbenhout.  Een buurman werd wakker van het geluid en keek uit het raam. Hij zag de jongens weglopen door de brandgang en ging naar beneden. Zijn buurman die net thuis kwam stelde hij op de hoogte en gingen op zoek naar het drietal.

De politie was inmiddels al gebeld en ging mee op zoektocht. De buurmannen zagen dat de drie jongens een straat verder de weg overstaken. Zij konden door de agenten direct worden aangehouden. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iets was buitgemaakt.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!