woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Inbrekers gepakt na oplettende buurman Ebbenhout Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – De politie heeft dankzij een oplettende buurman drie inbrekers opgepakt. De drie Rotterdammers van 17, 18 en 20 jaar hadden een ruit vernield bij een woning aan het Ebbenhout.  Een buurman werd wakker van het geluid en keek uit het raam. Hij zag de jongens weglopen door de brandgang en ging naar beneden. Zijn buurman die net thuis kwam stelde hij op de hoogte en gingen op zoek naar het drietal.

De politie was inmiddels al gebeld en ging mee op zoektocht. De buurmannen zagen dat de drie jongens een straat verder de weg overstaken. Zij konden door de agenten direct worden aangehouden. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iets was buitgemaakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -