Man (33) gewond na steekpartij Witte de Withstraat Rotterdam

woensdag 27 augustus 2014 04:12


Rotterdam  –
 Een 33-jarige man uit Capelle aan den IJssel is woensdagochtend omstreeks drie uur gewond geraakt na een steekpartij. De man was samen met zijn broer in Café de Witte Aap in de Witte de Withstraat toen ze ruzie kregen met een andere man. Een portier probeerde beide mannen uit elkaar te halen, maar de twee gingen verder op het terras. Een 43-jarige Rotterdammer pakte een mes en stak de 33-jarige Capellenaar.

Getuigen die het zagen gebeuren achtervolgden de man. Hij kon in de Wijnstraat worden aangehouden met het mes nog in zijn bezit. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hij heeft in het ziekenhuis aangifte gedaan tegen de man.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

27-08-14-steekpartij-witte-de-withstraat-fms-03 27-08-14-steekpartij-witte-de-withstraat-fms-02 27-08-14-steekpartij-witte-de-withstraat-fms-01

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (33) gewond na steekpartij Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam  –
 Een 33-jarige man uit Capelle aan den IJssel is woensdagochtend omstreeks drie uur gewond geraakt na een steekpartij. De man was samen met zijn broer in Café de Witte Aap in de Witte de Withstraat toen ze ruzie kregen met een andere man. Een portier probeerde beide mannen uit elkaar te halen, maar de twee gingen verder op het terras. Een 43-jarige Rotterdammer pakte een mes en stak de 33-jarige Capellenaar.

Getuigen die het zagen gebeuren achtervolgden de man. Hij kon in de Wijnstraat worden aangehouden met het mes nog in zijn bezit. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hij heeft in het ziekenhuis aangifte gedaan tegen de man.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

27-08-14-steekpartij-witte-de-withstraat-fms-03 27-08-14-steekpartij-witte-de-withstraat-fms-02 27-08-14-steekpartij-witte-de-withstraat-fms-01

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!