Twee gewonden na steekpartij Schiedamseweg Rotterdam

woensdag 27 augustus 2014 23:42


Rotterdam –
Twee mannen zijn woensdagavond op de Schiedamseweg gewond geraakt na steekincident. Op straat werden twee mannen aangetroffen die beiden steekverwondingen hadden opgelopen. De één had een wond in zijn arm en de ander aan zijn schouder. Een ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.

Het is niet bekend waarom de twee mannen zijn gestoken. Volgens de politie zouden drie mannen in een auto tot stoppen zijn gedwongen door een andere groep mannen. Deze groep werd na een kleine zoekactie niet meer aangetroffen. De politie zal kijken of er camerabeelden kunnen worden veiliggesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na steekpartij Schiedamseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Twee mannen zijn woensdagavond op de Schiedamseweg gewond geraakt na steekincident. Op straat werden twee mannen aangetroffen die beiden steekverwondingen hadden opgelopen. De één had een wond in zijn arm en de ander aan zijn schouder. Een ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.

Het is niet bekend waarom de twee mannen zijn gestoken. Volgens de politie zouden drie mannen in een auto tot stoppen zijn gedwongen door een andere groep mannen. Deze groep werd na een kleine zoekactie niet meer aangetroffen. De politie zal kijken of er camerabeelden kunnen worden veiliggesteld.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!