dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Twee gewonden na steekpartij Schiedamseweg Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam –
Twee mannen zijn woensdagavond op de Schiedamseweg gewond geraakt na steekincident. Op straat werden twee mannen aangetroffen die beiden steekverwondingen hadden opgelopen. De één had een wond in zijn arm en de ander aan zijn schouder. Een ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.

Het is niet bekend waarom de twee mannen zijn gestoken. Volgens de politie zouden drie mannen in een auto tot stoppen zijn gedwongen door een andere groep mannen. Deze groep werd na een kleine zoekactie niet meer aangetroffen. De politie zal kijken of er camerabeelden kunnen worden veiliggesteld.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -