woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Verbrand rubber en gierende motoren op de VKV City Racing in Rotterdam [VIDEO]

- advertentie -

Rotterdam – Gierende banden, gillende motoren en de geur van verbrand rubber zullen aanstaande zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus weer het decor zijn van de VKV City Racing in Rotterdam. Het evenement dat voor de tiende keer plaats vindt begint zaterdagavond op de Willemsbrug met een uniek muziek- en motorsportfeest. Het evenement zal starten met het nieuwe Burning Rubber Live. Welke dat zijn blijft nog even geheim maar het zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Een ronkend Rotterdams festijn kan aan de vooravond van Nederlands grootste gratis autosportspektakel natuurlijk niet zonder de Formule 1. Tijdens Burning Rubber Live gaan diverse snelle mannen het publiek vermaken met spectaculaire demonstraties. Als de rook is opgetrokken nemen de DJ’s het met hun wheels of steel weer over van de versleten autobanden. Tijdens het evenement zullen diverse dance- en muziekacts worden getoond waarbij Formule 1 een belangrijk rol zal spelen.

Bekende coureurs naar VKV City Racing
Van de bekende coureurs zal onder andere Kimi Räikkönen met het Ferarri team aanwezig zijn. . Scuderia Toro Rosso heeft aangekondigd iets speciaals te doen voor de Nederlandse racefans: Max Verstappen zal de Formule 1 bolide van het team besturen tijdens VKV City Racing. Het zal de eerste keer zijn dat Max in een Formule 1 auto rijdt en iedereen kan getuige zijn van zijn eerste F1 meters!

Programma :

Zaterdag 30 Augustus
Een besloten evenement genaamd Burning Rubber dat zaterdagavond zal plaatsvinden op de Willemsbrug. Als u hierbij aanwezig wilt zijn kunt u op de website van www.cityracing.nl terecht voor kaarten.

Zondag 31 augustus
Het voorprogramma start omstreeks 10 uur en rond 14 uur zal de race van start gaan. In en om het parcour met name de omgeving van de Blaak en de (verlengde) Willemsbrug kunnen jong en oud kijken naar diverse stands van de Formule 1 teams.

Beeldmateriaal : VKV City Racing

max_600

Burning-Rubber-Live

 

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -