dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Verwarde man aangehouden door arrestatieteam Burgemeester Meineszlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Woensdagmiddag heeft een arrestatieteam een verwarde man in een woning aangehouden aan de Burgemeester Meineszlaan. De man hing in verwarde toestand met een mes uit het raam, brandweerlieden kwamen vanuit regio Haaglanden met een speciaal springkussen ter plaatse voor het geval de man een sprong uit het raam zou maken.

Een politiehelikopter hing boven het incident, ook medisch personeel stond paraat. Met behulp van hagelgeweren kon het arrestatieteam de man overmeesteren, de hagelgeweren schieten rubberen patronen af. De man is overgebracht naar het politiebureau.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -