Verwarde man aangehouden door arrestatieteam Burgemeester Meineszlaan Rotterdam

woensdag 27 augustus 2014 17:34

Rotterdam – Woensdagmiddag heeft een arrestatieteam een verwarde man in een woning aangehouden aan de Burgemeester Meineszlaan. De man hing in verwarde toestand met een mes uit het raam, brandweerlieden kwamen vanuit regio Haaglanden met een speciaal springkussen ter plaatse voor het geval de man een sprong uit het raam zou maken.

Een politiehelikopter hing boven het incident, ook medisch personeel stond paraat. Met behulp van hagelgeweren kon het arrestatieteam de man overmeesteren, de hagelgeweren schieten rubberen patronen af. De man is overgebracht naar het politiebureau.

 

0 reacties

Verwarde man aangehouden door arrestatieteam Burgemeester Meineszlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag heeft een arrestatieteam een verwarde man in een woning aangehouden aan de Burgemeester Meineszlaan. De man hing in verwarde toestand met een mes uit het raam, brandweerlieden kwamen vanuit regio Haaglanden met een speciaal springkussen ter plaatse voor het geval de man een sprong uit het raam zou maken.

Een politiehelikopter hing boven het incident, ook medisch personeel stond paraat. Met behulp van hagelgeweren kon het arrestatieteam de man overmeesteren, de hagelgeweren schieten rubberen patronen af. De man is overgebracht naar het politiebureau.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!