Getuigen gezocht na overval op AD-shop Lombardijen Rotterdam

donderdag 28 augustus 2014 11:30

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval aan de AD-shop die gevestigd zit bij NS station Lombardijen aan de Aesopusplsats. De bewuste woensdag 11 juni stapte een man rond 19:00 de winkel binnen, toen de man een pakje sigaretten wilde ging de man door het lint en probeerde hij de kassalade open te maken met een schroevendraaier.

Omdat de man de kassa niet snel genoeg open kreeg ging hij er met kassa en al vandoor op een fiets, dit in de richting van de Spinozaweg.

Signalement

– man met een donkere huidskleur

– rond de 40 jaar oud

– ongeveer 1.75 meter lang

– zware stem

– hij droeg die dag een geel shirt met zwarte, groene en rode strepen en een opvallende baseball cap

Informatie?

(Her)kent u de dader of weet u bijvoorbeeld van welk merk de jas of de cap is, neem dan svp contact op met team Pagang van de politie op nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto : Politie.

aesopusplaats-2

 

0 reacties

Getuigen gezocht na overval op AD-shop Lombardijen Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval aan de AD-shop die gevestigd zit bij NS station Lombardijen aan de Aesopusplsats. De bewuste woensdag 11 juni stapte een man rond 19:00 de winkel binnen, toen de man een pakje sigaretten wilde ging de man door het lint en probeerde hij de kassalade open te maken met een schroevendraaier.

Omdat de man de kassa niet snel genoeg open kreeg ging hij er met kassa en al vandoor op een fiets, dit in de richting van de Spinozaweg.

Signalement

– man met een donkere huidskleur

– rond de 40 jaar oud

– ongeveer 1.75 meter lang

– zware stem

– hij droeg die dag een geel shirt met zwarte, groene en rode strepen en een opvallende baseball cap

Informatie?

(Her)kent u de dader of weet u bijvoorbeeld van welk merk de jas of de cap is, neem dan svp contact op met team Pagang van de politie op nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto : Politie.

aesopusplaats-2

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!