Laffe man beroofd jongetje (7) Westlandseplein Den Haag

donderdag 28 augustus 2014 12:28

Den Haag – Een 7-jarige jongen is woensdagmiddag op het Westlandseplein door een nog onbekende dader beroofd van zijn kettinkje. Het jongetje was met wat leeftijdsgenoten aan het spelen toen hij werd aangesproken door een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, deze trok vervolgens het kettinkje van de jongen van zijn nek en sloeg op de vlucht.

Tijdens de overval droeg de Noord-Afrikaanse jongeman een blauwe spijkerbroek met daarboven een zwarte jas en een capuchon. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met straatroventeam Heemstraat via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Laffe man beroofd jongetje (7) Westlandseplein Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 7-jarige jongen is woensdagmiddag op het Westlandseplein door een nog onbekende dader beroofd van zijn kettinkje. Het jongetje was met wat leeftijdsgenoten aan het spelen toen hij werd aangesproken door een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, deze trok vervolgens het kettinkje van de jongen van zijn nek en sloeg op de vlucht.

Tijdens de overval droeg de Noord-Afrikaanse jongeman een blauwe spijkerbroek met daarboven een zwarte jas en een capuchon. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met straatroventeam Heemstraat via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!