dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Laffe man beroofd jongetje (7) Westlandseplein Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een 7-jarige jongen is woensdagmiddag op het Westlandseplein door een nog onbekende dader beroofd van zijn kettinkje. Het jongetje was met wat leeftijdsgenoten aan het spelen toen hij werd aangesproken door een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, deze trok vervolgens het kettinkje van de jongen van zijn nek en sloeg op de vlucht.

Tijdens de overval droeg de Noord-Afrikaanse jongeman een blauwe spijkerbroek met daarboven een zwarte jas en een capuchon. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met straatroventeam Heemstraat via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -