woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Man op brommer zwaargewond na botsing op stilstaande auto Van Viandenstraat Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – In de nacht van woensdag op donderdag is de opzittende van een snorbrommer zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval. Door een nog onbekende oorzaak reed de bestuurder op een geparkeerde auto. Hij raakte daarbij dusdanig gewond dat er naast een ambulance het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse kwam.

Het slachtoffer werd gestabiliseerd en vervolgens met spoed onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC overgebracht. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om een helder beeld te krijgen van de toedracht van het ongeval. De situatie van het slachtoffer is onbekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -