Man op brommer zwaargewond na botsing op stilstaande auto Van Viandenstraat Vlaardingen

donderdag 28 augustus 2014 08:55

Vlaardingen – In de nacht van woensdag op donderdag is de opzittende van een snorbrommer zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval. Door een nog onbekende oorzaak reed de bestuurder op een geparkeerde auto. Hij raakte daarbij dusdanig gewond dat er naast een ambulance het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse kwam.

Het slachtoffer werd gestabiliseerd en vervolgens met spoed onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC overgebracht. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om een helder beeld te krijgen van de toedracht van het ongeval. De situatie van het slachtoffer is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op brommer zwaargewond na botsing op stilstaande auto Van Viandenstraat Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – In de nacht van woensdag op donderdag is de opzittende van een snorbrommer zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval. Door een nog onbekende oorzaak reed de bestuurder op een geparkeerde auto. Hij raakte daarbij dusdanig gewond dat er naast een ambulance het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse kwam.

Het slachtoffer werd gestabiliseerd en vervolgens met spoed onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC overgebracht. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om een helder beeld te krijgen van de toedracht van het ongeval. De situatie van het slachtoffer is onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!