Straatrover (20) gepakt na straatroof onder toeziend oog van politie Conradstraat Rotterdam

donderdag 28 augustus 2014 12:19

Rotterdam – Oplettende agenten hebben woensdag een 20-jarige straatrover opgepakt nadat hij zich verdacht gedroeg en vervolgens een bellende passant beroofde van zijn telefoon in de Conradstraat. Toen de straatrover in het zicht van de politie de man beroofde kon hij na een korte achtervolging op de Walenburgerweg worden aangehouden.

De reden dat de 20-jarige straatrover werd gevolgd was vanwege de onlogische route die hij aflegde, ook had de Rotterdammer veel aandacht voor huizen waar hij langs liep. Met behulp van medewerkers van de RET kon de straatrover uiteindelijk worden gepakt, zo laat de politie donderdagmiddag weten.

 

1 Reactie

  1. Lena

    klopt totaal niet. Controleurs van de RET zijn achter deze man aangegaan en toevallig was de politie opgeroepen voor iets anders en daarom waren deze snel ter plaatse, alle eer moet gaan naar de RET- ers. Zoals gewoonlijk weer eens niet goed weergegeven

Straatrover (20) gepakt na straatroof onder toeziend oog van politie Conradstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Oplettende agenten hebben woensdag een 20-jarige straatrover opgepakt nadat hij zich verdacht gedroeg en vervolgens een bellende passant beroofde van zijn telefoon in de Conradstraat. Toen de straatrover in het zicht van de politie de man beroofde kon hij na een korte achtervolging op de Walenburgerweg worden aangehouden.

De reden dat de 20-jarige straatrover werd gevolgd was vanwege de onlogische route die hij aflegde, ook had de Rotterdammer veel aandacht voor huizen waar hij langs liep. Met behulp van medewerkers van de RET kon de straatrover uiteindelijk worden gepakt, zo laat de politie donderdagmiddag weten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!