woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Straatrover (20) gepakt na straatroof onder toeziend oog van politie Conradstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Oplettende agenten hebben woensdag een 20-jarige straatrover opgepakt nadat hij zich verdacht gedroeg en vervolgens een bellende passant beroofde van zijn telefoon in de Conradstraat. Toen de straatrover in het zicht van de politie de man beroofde kon hij na een korte achtervolging op de Walenburgerweg worden aangehouden.

De reden dat de 20-jarige straatrover werd gevolgd was vanwege de onlogische route die hij aflegde, ook had de Rotterdammer veel aandacht voor huizen waar hij langs liep. Met behulp van medewerkers van de RET kon de straatrover uiteindelijk worden gepakt, zo laat de politie donderdagmiddag weten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -