Explosieven aangetroffen aangetroffen Schuttersweg Rotterdam

vrijdag 29 augustus 2014 20:35

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond aan de Schuttersweg een handgranaat aangetroffen op een grasveldje. Inmiddels heeft de politie een afzetting gevormd, of de handgranaat intact is is niet bekend. Mogelijk zal de EOD ter plaatse komen om de explosieven veilig te stellen. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend, hoe de handgranaat op het grasveldje terecht is gekomen is niet bekend, dit zal nader worden onderzocht.

 

 

0 reacties

Explosieven aangetroffen aangetroffen Schuttersweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond aan de Schuttersweg een handgranaat aangetroffen op een grasveldje. Inmiddels heeft de politie een afzetting gevormd, of de handgranaat intact is is niet bekend. Mogelijk zal de EOD ter plaatse komen om de explosieven veilig te stellen. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend, hoe de handgranaat op het grasveldje terecht is gekomen is niet bekend, dit zal nader worden onderzocht.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!