Politie schiet agressieve hond neer in Amsterdam [VIDEO]

vrijdag 29 augustus 2014 14:27

Amsterdam – Vrijdagochtend heeft een agent in Amsterdam-West een hond neergeschoten nadat deze een voorbijganger en een hond zou hebben aangevallen, ook zou er een auto zijn vernield door de hond. De politie kwam ter plaatse na een melding van twee agressieve honden, toen beide honden op de agenten afstormden om hem aan te vallen schoot de politie meerdere keren in de lucht.

Als één van de honden vol op de agent afrent lost hij twee kogels, een derde treft de hond, hij is meegenomen door de Dierenambulance. De andere loslopende hond is door hondengeleiders van de politie overmeesterd.

Beelden via AT5

 

0 reacties

Politie schiet agressieve hond neer in Amsterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Amsterdam – Vrijdagochtend heeft een agent in Amsterdam-West een hond neergeschoten nadat deze een voorbijganger en een hond zou hebben aangevallen, ook zou er een auto zijn vernield door de hond. De politie kwam ter plaatse na een melding van twee agressieve honden, toen beide honden op de agenten afstormden om hem aan te vallen schoot de politie meerdere keren in de lucht.

Als één van de honden vol op de agent afrent lost hij twee kogels, een derde treft de hond, hij is meegenomen door de Dierenambulance. De andere loslopende hond is door hondengeleiders van de politie overmeesterd.

Beelden via AT5

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!