woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Politie treft vuurwapen en harddrugs aan in woning voortvluchtige Leeuwenbekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie laat weten dat zij in een woning in de Leeuwenbekstraat maandagochtend een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs hebben aangetroffen, eveneens vonden zij een vuurwapen met daarbij de munitie. Toen agenten bij de woning stonden om de bewoner op te halen vanwege een nog uit te zitten gevangenisstraf werd er niet open gedaan, toen zij de woning binnenstapten werden op een strijkplank materialen aangetroffen waarmee drugs kan worden gemaakt.

Ook werd er een poederachtige substantie aangetroffen, dit bleek heroïne te zijn. Bij een verder onderzoek in de woning werden er ook spullen voor een hennepkwekerij aangetroffen, dit alles is in beslag genomen. De politie is op het moment nog op zoek naar de 42-jarige bewoner van het pand.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -