Politie treft vuurwapen en harddrugs aan in woning voortvluchtige Leeuwenbekstraat Rotterdam

vrijdag 29 augustus 2014 13:11

Rotterdam – De politie laat weten dat zij in een woning in de Leeuwenbekstraat maandagochtend een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs hebben aangetroffen, eveneens vonden zij een vuurwapen met daarbij de munitie. Toen agenten bij de woning stonden om de bewoner op te halen vanwege een nog uit te zitten gevangenisstraf werd er niet open gedaan, toen zij de woning binnenstapten werden op een strijkplank materialen aangetroffen waarmee drugs kan worden gemaakt.

Ook werd er een poederachtige substantie aangetroffen, dit bleek heroïne te zijn. Bij een verder onderzoek in de woning werden er ook spullen voor een hennepkwekerij aangetroffen, dit alles is in beslag genomen. De politie is op het moment nog op zoek naar de 42-jarige bewoner van het pand.

 

0 reacties

Politie treft vuurwapen en harddrugs aan in woning voortvluchtige Leeuwenbekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie laat weten dat zij in een woning in de Leeuwenbekstraat maandagochtend een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs hebben aangetroffen, eveneens vonden zij een vuurwapen met daarbij de munitie. Toen agenten bij de woning stonden om de bewoner op te halen vanwege een nog uit te zitten gevangenisstraf werd er niet open gedaan, toen zij de woning binnenstapten werden op een strijkplank materialen aangetroffen waarmee drugs kan worden gemaakt.

Ook werd er een poederachtige substantie aangetroffen, dit bleek heroïne te zijn. Bij een verder onderzoek in de woning werden er ook spullen voor een hennepkwekerij aangetroffen, dit alles is in beslag genomen. De politie is op het moment nog op zoek naar de 42-jarige bewoner van het pand.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!