Gewonde na steekpartij Kazerneplein Gorinchem

zaterdag 30 augustus 2014 08:18
Foto : Dennis Vervoorn

Gorinchem – Op het Kazerneplein is iemand in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. Omdat de verwondingen mogelijk ernstig leken is er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse geweest.

Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn. Ook is niet bekend of de schietpartij op straat of in een gebouw is gebeurd. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Kazerneplein Gorinchem
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Gorinchem – Op het Kazerneplein is iemand in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. Omdat de verwondingen mogelijk ernstig leken is er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse geweest.

Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn. Ook is niet bekend of de schietpartij op straat of in een gebouw is gebeurd. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!