woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Aanhoudingen en inbeslaggenomen voertuigen ANPR-controle Tjalklaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een ANPR-controle gehouden op de Tjalklaan in Rotterdam-West. Naast de ANPR controle werd het verkeer eveneens gecontroleerd op alcohol. Daarbij zijn er diverse bestuurders door de mand gevallen.

Ook de belastingdienst had nog een appeltje te schillen met een aantal bestuurders. Acht personen konden de openstaande belastingsschuld niet betalen waarop hun voertuig werd weggesleept. Ook werden een paar verdachten aangehouden in verband met openstaande boetes en verdenking van witwassen.

Foto : Verkeersagent Klipsteen

controle-tjalklaan-anpr-BwVOxQDCYAA0xXq


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -