Aanhoudingen en inbeslaggenomen voertuigen ANPR-controle Tjalklaan Rotterdam

zondag 31 augustus 2014 08:11

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een ANPR-controle gehouden op de Tjalklaan in Rotterdam-West. Naast de ANPR controle werd het verkeer eveneens gecontroleerd op alcohol. Daarbij zijn er diverse bestuurders door de mand gevallen.

Ook de belastingdienst had nog een appeltje te schillen met een aantal bestuurders. Acht personen konden de openstaande belastingsschuld niet betalen waarop hun voertuig werd weggesleept. Ook werden een paar verdachten aangehouden in verband met openstaande boetes en verdenking van witwassen.

Foto : Verkeersagent Klipsteen

controle-tjalklaan-anpr-BwVOxQDCYAA0xXq

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhoudingen en inbeslaggenomen voertuigen ANPR-controle Tjalklaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een ANPR-controle gehouden op de Tjalklaan in Rotterdam-West. Naast de ANPR controle werd het verkeer eveneens gecontroleerd op alcohol. Daarbij zijn er diverse bestuurders door de mand gevallen.

Ook de belastingdienst had nog een appeltje te schillen met een aantal bestuurders. Acht personen konden de openstaande belastingsschuld niet betalen waarop hun voertuig werd weggesleept. Ook werden een paar verdachten aangehouden in verband met openstaande boetes en verdenking van witwassen.

Foto : Verkeersagent Klipsteen

controle-tjalklaan-anpr-BwVOxQDCYAA0xXq

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!