Dode bij felle brand in woning Carnisselaan Rotterdam

zondag 31 augustus 2014 09:03

Rotterdam – Bij een woningbrand aan de Carnisselaan is zondagmorgen iemand om het leven gekomen na een brand. De brand brak door nog onbekende oorzaak uit in de woning, dit gebeurde rond 07:30. Vanwege de omvang van de brand werden aangrenzende woningen ontruimd door de brandweer, ook werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

Door de brand was er sprake van veel rookontwikkeling, dit was echter maar voor korte duur. Bij de brand kwam één persoon om het leven, of de brand is ontstaan als het gevolg van een misdrijf is niet bekend, dit zal worden onderzocht.

dode-brand-carnisselaan-kschenk

 

0 reacties

Dode bij felle brand in woning Carnisselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een woningbrand aan de Carnisselaan is zondagmorgen iemand om het leven gekomen na een brand. De brand brak door nog onbekende oorzaak uit in de woning, dit gebeurde rond 07:30. Vanwege de omvang van de brand werden aangrenzende woningen ontruimd door de brandweer, ook werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

Door de brand was er sprake van veel rookontwikkeling, dit was echter maar voor korte duur. Bij de brand kwam één persoon om het leven, of de brand is ontstaan als het gevolg van een misdrijf is niet bekend, dit zal worden onderzocht.

dode-brand-carnisselaan-kschenk

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!