Drie gewonden na brand met BBQ op balkon parkweg Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Bij een brand op een balkon van een flatwoning aan de Parkweg zijn zondagavond drie gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak vatte de BBQ vlam waarna er een felle brand ontstond op het balkon. Een man, een vrouw en een kind raakten daardoor licht gewond. De slachtoffers zijn alle drie naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling aan de verwondingen. De brandweer heeft de brand op het balkon geblust.

Hoe het kwam dat er ineens een groot vuur ontstond is niet bekend. Wel is het zo dat met warm weer de brandweer vaak uitrukt voor BBQ’s op een balkon. Naast dat het verboden is om in een flat op het balkon een BBQ aan te steken zorgt het ook voor veel overlast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd