Drie gewonden na brand met BBQ op balkon parkweg Schiedam

zondag 31 augustus 2014 21:37

Schiedam – Bij een brand op een balkon van een flatwoning aan de Parkweg zijn zondagavond drie gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak vatte de BBQ vlam waarna er een felle brand ontstond op het balkon. Een man, een vrouw en een kind raakten daardoor licht gewond. De slachtoffers zijn alle drie naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling aan de verwondingen. De brandweer heeft de brand op het balkon geblust.

Hoe het kwam dat er ineens een groot vuur ontstond is niet bekend. Wel is het zo dat met warm weer de brandweer vaak uitrukt voor BBQ’s op een balkon. Naast dat het verboden is om in een flat op het balkon een BBQ aan te steken zorgt het ook voor veel overlast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie gewonden na brand met BBQ op balkon parkweg Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Bij een brand op een balkon van een flatwoning aan de Parkweg zijn zondagavond drie gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak vatte de BBQ vlam waarna er een felle brand ontstond op het balkon. Een man, een vrouw en een kind raakten daardoor licht gewond. De slachtoffers zijn alle drie naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling aan de verwondingen. De brandweer heeft de brand op het balkon geblust.

Hoe het kwam dat er ineens een groot vuur ontstond is niet bekend. Wel is het zo dat met warm weer de brandweer vaak uitrukt voor BBQ’s op een balkon. Naast dat het verboden is om in een flat op het balkon een BBQ aan te steken zorgt het ook voor veel overlast.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!