Man uiteten met vuurwapen Amerikaweg in Zoetermeer

zondag 31 augustus 2014 16:06

Zoetermeer – Een 29-Jarige man uit Berkel en Rodenrijs zat rond 19:00 aan een tafel in een restaurant aan de Amerikaweg met een wapen. Politie agenten die in hun vrije tijd daar ook een hapje aan het nuttigen waren reageerden alert en belden hun collega’s die direct in actie kwamen. De man werd onder schot gehouden in het restaurant en overmeesterd. Op bureau bleek dat het om een nep vuurwapen ging.

 

1 Reactie

  1. Mohammad Kaveh Yazdandoust

    mOOIE WERK

Man uiteten met vuurwapen Amerikaweg in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een 29-Jarige man uit Berkel en Rodenrijs zat rond 19:00 aan een tafel in een restaurant aan de Amerikaweg met een wapen. Politie agenten die in hun vrije tijd daar ook een hapje aan het nuttigen waren reageerden alert en belden hun collega’s die direct in actie kwamen. De man werd onder schot gehouden in het restaurant en overmeesterd. Op bureau bleek dat het om een nep vuurwapen ging.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!