Traumahelikopter ter plaatse na onwelwording door mogelijke koolmonoxide Vrijland Mijnsheerenland

Date:

Deel bericht:

Mijnsheerenland – Op zondag 31 augustus werden de hulpdiensten op pad gestuurd naar een woning aan het Vrijland in Mijnsheerenland, er was eerst wat verwarring omdat men dacht dat het op de Vingerling was maar gelukkig werden zij door buurtbewoners naar het juiste adres gedirigeerd. De traumahelikopter uit Rotterdam was ook opgeroepen en landde op een grasveldje vlakbij de woning.

De brandweer had ondertussen metingen verricht maar kon geen concentraties van koolmonoxide meten waarop de woning weer vrij werd gegeven. De bewoners die door onbekende reden toch onwel waren geworden werden ter plaatse behandeld door personeel van de ambulancedienst en de arts van de traumahelikopter. Tenslotte werden ze gerust gesteld door de hulpverleners en konden ze weer hun woning betreden.’

- Advertisement -

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0123_00004 DSC_0126_00006 DSC_0128_00007 DSC_0138_00010 DSC_0145_00012

- Advertisement -

Gerelateerd