Vliegtuig Schiphol naar Durham keert terug na muffe lucht in cabine

zondag 31 augustus 2014 23:00

Amsterdam – Een vliegtuig dat was vertrokken van Schiphol naar Durham in Engeland heeft zondagavond een terugkeer gemaakt naar het vliegveld. Toen het toestel eenmaal in de lucht zat kwam er een muffe lucht vrij die mogelijk afkomstig was van de airco. De lucht was dusdanig ondraaglijk dat de zuurstofmaskers werden geactiveerd. Boven zee keerde het toestel terug richting de luchthaven Amsterdam.

Op de Zwanenburglaan is het vliegtuig met voorrang geland. Daar is het toestel door de brandweer opgewacht om vervolgens terug naar de gate te worden begeleid. Waar de lucht vandaan kwam is niet bekend. Tot zover bekend raakte er niemand gewond. Waardoor de lucht is ontstaan is niet bekend. De passagiers zullen met een ander vliegtuig naar hun bestemming moeten worden gebracht,

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vliegtuig Schiphol naar Durham keert terug na muffe lucht in cabine
Schrijver:

 

 

Amsterdam – Een vliegtuig dat was vertrokken van Schiphol naar Durham in Engeland heeft zondagavond een terugkeer gemaakt naar het vliegveld. Toen het toestel eenmaal in de lucht zat kwam er een muffe lucht vrij die mogelijk afkomstig was van de airco. De lucht was dusdanig ondraaglijk dat de zuurstofmaskers werden geactiveerd. Boven zee keerde het toestel terug richting de luchthaven Amsterdam.

Op de Zwanenburglaan is het vliegtuig met voorrang geland. Daar is het toestel door de brandweer opgewacht om vervolgens terug naar de gate te worden begeleid. Waar de lucht vandaan kwam is niet bekend. Tot zover bekend raakte er niemand gewond. Waardoor de lucht is ontstaan is niet bekend. De passagiers zullen met een ander vliegtuig naar hun bestemming moeten worden gebracht,

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!