maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Vliegtuig Schiphol naar Durham keert terug na muffe lucht in cabine

- advertentie -

Amsterdam – Een vliegtuig dat was vertrokken van Schiphol naar Durham in Engeland heeft zondagavond een terugkeer gemaakt naar het vliegveld. Toen het toestel eenmaal in de lucht zat kwam er een muffe lucht vrij die mogelijk afkomstig was van de airco. De lucht was dusdanig ondraaglijk dat de zuurstofmaskers werden geactiveerd. Boven zee keerde het toestel terug richting de luchthaven Amsterdam.

Op de Zwanenburglaan is het vliegtuig met voorrang geland. Daar is het toestel door de brandweer opgewacht om vervolgens terug naar de gate te worden begeleid. Waar de lucht vandaan kwam is niet bekend. Tot zover bekend raakte er niemand gewond. Waardoor de lucht is ontstaan is niet bekend. De passagiers zullen met een ander vliegtuig naar hun bestemming moeten worden gebracht,


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -