Jongen (14) vast voor overval Biezelingeplein Rotterdam

maandag 1 september 2014 18:51

Rotterdam – De politie heeft een 14-jarige knul aangehouden op verdenking van de medeplichtigheid bij een overval op 2 augustus 2014. Vier jongens drongen op die dag een woning binnen aan het Biezelingeplein en namen daar waardevolle spullen weg.

De bewoner werd tijdens de overval ernstig met de dood bedreigd. Toen het slachtoffer 112 wilde bellen werd zijn telefoon uit zijn handen geslagen. Na de daad gingen ze er vandoor met een onbekende buit. Eerder werd al een 15-jarige jongen aangehouden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten.D De 14-jarige knaap zit nog vast. De politie zet het onderzoek voort.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (14) vast voor overval Biezelingeplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft een 14-jarige knul aangehouden op verdenking van de medeplichtigheid bij een overval op 2 augustus 2014. Vier jongens drongen op die dag een woning binnen aan het Biezelingeplein en namen daar waardevolle spullen weg.

De bewoner werd tijdens de overval ernstig met de dood bedreigd. Toen het slachtoffer 112 wilde bellen werd zijn telefoon uit zijn handen geslagen. Na de daad gingen ze er vandoor met een onbekende buit. Eerder werd al een 15-jarige jongen aangehouden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten.D De 14-jarige knaap zit nog vast. De politie zet het onderzoek voort.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!