Mannen gooien vuurwapens uit auto tijdens wilde achtervolging door Rotterdam

maandag 1 september 2014 10:58

Rotterdam – Maandagochtend is een aanrijding ontstaan tijdens een achtervolging vanaf de Rijksweg A13 in Delft. Surveillerende agenten wilden de auto controleren, een routineklus want eerder hadden zij enkele andere voertuigen eveneens onderworpen aan een controle. Toen de automobilist een stopteken kreeg besloot deze vol gas te geven om aan de controle te ontkomen.

Met zeer hoge snelheden wurmde de automobilist zich door het verkeer waarbij hij op de Doenkade bijna enkele ongevallen veroorzaakte door tegen het verkeer in te gaan rijden. Op de kruising Tjalklaan met de Spaanseweg probeerden agenten het voertuig klem te rijden waarna er een aanrijding ontstond tussen een politievoertuig en de auto van de verdachten.

Tijdens de achtervolging werden enkele vuurwapens uit het raam op straat gegooid, de wapens zijn in beslag genomen en de verdachten, twee mannen van 21 & 22 jaar uit Rotterdam zijn ingesloten voor verder verhoor.

 

0 reacties

Mannen gooien vuurwapens uit auto tijdens wilde achtervolging door Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagochtend is een aanrijding ontstaan tijdens een achtervolging vanaf de Rijksweg A13 in Delft. Surveillerende agenten wilden de auto controleren, een routineklus want eerder hadden zij enkele andere voertuigen eveneens onderworpen aan een controle. Toen de automobilist een stopteken kreeg besloot deze vol gas te geven om aan de controle te ontkomen.

Met zeer hoge snelheden wurmde de automobilist zich door het verkeer waarbij hij op de Doenkade bijna enkele ongevallen veroorzaakte door tegen het verkeer in te gaan rijden. Op de kruising Tjalklaan met de Spaanseweg probeerden agenten het voertuig klem te rijden waarna er een aanrijding ontstond tussen een politievoertuig en de auto van de verdachten.

Tijdens de achtervolging werden enkele vuurwapens uit het raam op straat gegooid, de wapens zijn in beslag genomen en de verdachten, twee mannen van 21 & 22 jaar uit Rotterdam zijn ingesloten voor verder verhoor.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!