maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Mannen gooien vuurwapens uit auto tijdens wilde achtervolging door Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagochtend is een aanrijding ontstaan tijdens een achtervolging vanaf de Rijksweg A13 in Delft. Surveillerende agenten wilden de auto controleren, een routineklus want eerder hadden zij enkele andere voertuigen eveneens onderworpen aan een controle. Toen de automobilist een stopteken kreeg besloot deze vol gas te geven om aan de controle te ontkomen.

Met zeer hoge snelheden wurmde de automobilist zich door het verkeer waarbij hij op de Doenkade bijna enkele ongevallen veroorzaakte door tegen het verkeer in te gaan rijden. Op de kruising Tjalklaan met de Spaanseweg probeerden agenten het voertuig klem te rijden waarna er een aanrijding ontstond tussen een politievoertuig en de auto van de verdachten.

Tijdens de achtervolging werden enkele vuurwapens uit het raam op straat gegooid, de wapens zijn in beslag genomen en de verdachten, twee mannen van 21 & 22 jaar uit Rotterdam zijn ingesloten voor verder verhoor.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -