Twee gewonden na steekpartijen in Rotterdam en Vlaardingen

maandag 1 september 2014 23:07

Rotterdam / Vlaardingen – Bij twee steekpartijen zijn maandagavond twee gewonden gevallen.Beide steekpartijen ontstonden nadat bekende van elkaar ruzie kregen. De twee raakten lichtgewond en werden naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Doctor Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen raakte rond kwart voor acht iemand gewond nadat hij een bekende tegenkwam die hem vervolgens in het bovenlijf een steekwond toebracht. De man verklaarde tegen de politie geen idee te hebben waarom dat gebeurde. Ze zouden nooit eerder ruzie hebben gehad.

Ook op de Rusthoflaan in Rotterdam raakte een man gewond. In de wijk Crooswijk was ruzie ontstaan waarbij de politie moest bemiddelen. Één van de vechtersbazen raakte gewond door een oppervlakkige steekwond. Ook hier ging het om bekende van elkaar.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na steekpartijen in Rotterdam en Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Rotterdam / Vlaardingen – Bij twee steekpartijen zijn maandagavond twee gewonden gevallen.Beide steekpartijen ontstonden nadat bekende van elkaar ruzie kregen. De twee raakten lichtgewond en werden naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Doctor Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen raakte rond kwart voor acht iemand gewond nadat hij een bekende tegenkwam die hem vervolgens in het bovenlijf een steekwond toebracht. De man verklaarde tegen de politie geen idee te hebben waarom dat gebeurde. Ze zouden nooit eerder ruzie hebben gehad.

Ook op de Rusthoflaan in Rotterdam raakte een man gewond. In de wijk Crooswijk was ruzie ontstaan waarbij de politie moest bemiddelen. Één van de vechtersbazen raakte gewond door een oppervlakkige steekwond. Ook hier ging het om bekende van elkaar.

 

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!