Verbaal geweld tegen hulpverleners na aanrijding Reyerdijk Rotterdam

dinsdag 2 september 2014 12:01

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een kind en een personenauto  op de Reyerdijk zijn de gemoederen dinsdagochtend hoog opgelopen nadat familie van het slachtoffertje zich tegen de hulpverleners keerden. Het slachtoffer werd op het zebrapad geschept door een auto, toen ambulancepersoneel ter plaatse kwam was de sfeer al dusdanig grimmig dat extra inzet van de politie vereist was.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was en deze ook diverse verwensingen naar hun toe kregen werd de familie gescheiden van elkaar en in de politiebus gezet. Met nog onbekend letsel is het slachtoffertje overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : IJsselmondenieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0 reacties

Verbaal geweld tegen hulpverleners na aanrijding Reyerdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een kind en een personenauto  op de Reyerdijk zijn de gemoederen dinsdagochtend hoog opgelopen nadat familie van het slachtoffertje zich tegen de hulpverleners keerden. Het slachtoffer werd op het zebrapad geschept door een auto, toen ambulancepersoneel ter plaatse kwam was de sfeer al dusdanig grimmig dat extra inzet van de politie vereist was.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was en deze ook diverse verwensingen naar hun toe kregen werd de familie gescheiden van elkaar en in de politiebus gezet. Met nog onbekend letsel is het slachtoffertje overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : IJsselmondenieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!