Meisje zwaargewond na ongeval met fiets President Rooseveltweg Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagmiddag is een meisje op een fiets zwaargewond geraakt na een botsing op de President Rooseveltweg, dit gebeurde ter hoogte van het Ommoordsehof. Het meisje fietste vanaf het Ommoordsehof linksaf de President Rooseveltweg op, zij nam de bocht dusdanig scherp dat een tegenliggende wielrenner vol op het meisje klapte.

Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen om het meisje te behandelen, deze is met mogelijk een schedelbasisfractuur overgebracht naar het ziekenhuis, zo laat de politie weten. De betrokken wielrenner kon ter plaatse worden behandeld aan zijn verwondingen, naar de exacte toedracht van het ongeval is een nader onderzoek ingesteld.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5218kl DSC_5220kl DSC_5221-GP-Joey-Heijstek DSC_5223kl DSC_5227kl

 

- Advertisement -

Gerelateerd