Verwarde vrouw klimt op dak tijdens echtelijke ruzie Varnasingel Rotterdam [VIDEO]

dinsdag 2 september 2014 21:50

Rotterdam – Tijdens een echtelijke ruzie in een woning aan de Varnasingel is een vrouw dinsdagavond het dak van  portiekflat op geklommen. De politie kwam ter plaatse voor een melding van een ruzie, de vriend van de man werd in de woning aangetroffen terwijl de vrouw het dak op vluchtte. 

Politieagenten wisten de vrouw te kalmeren en met zorg aan te houden, met behulp van een hoogwerker is de vrouw naar beneden begeleid. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Wat de toedracht van de echtelijke ruzie is geweest is niet bekend, de politie stelt een onderzoek in.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5245DSC_5247 DSC_5242 DSC_5241 DSC_5237 DSC_5236 DSC_5232

 

0 reacties

Verwarde vrouw klimt op dak tijdens echtelijke ruzie Varnasingel Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Tijdens een echtelijke ruzie in een woning aan de Varnasingel is een vrouw dinsdagavond het dak van  portiekflat op geklommen. De politie kwam ter plaatse voor een melding van een ruzie, de vriend van de man werd in de woning aangetroffen terwijl de vrouw het dak op vluchtte. 

Politieagenten wisten de vrouw te kalmeren en met zorg aan te houden, met behulp van een hoogwerker is de vrouw naar beneden begeleid. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Wat de toedracht van de echtelijke ruzie is geweest is niet bekend, de politie stelt een onderzoek in.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5245DSC_5247 DSC_5242 DSC_5241 DSC_5237 DSC_5236 DSC_5232

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!