Drie aanhoudingen na schietpartij Gravin Marialaan Leidschendam

woensdag 3 september 2014 23:53


Leidschendam –
Een man is woensdagavond geraakt nadat hij was neergeschoten op de Gravin Marialaan. Omstreeks half elf werd hij door een nog onbekend aantal personen benaderd toen hij plots in zijn rug werd geschoten. Hij wist nog een bankje te bereiken bij iemand in de tuin en vroeg om hulp. Buurtbewoners hebben eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance. Personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer vervolgens met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. 

Direct na het incident ging de politie op zoek naar de mogelijk verdachten. In de omgeving van het incident kon er direct één verdachte worden aangehouden. Ongeveer een uur later werden in een woning aan de Prinses Beatrixlaan in Voorschoten een man en een vrouw aangehouden. ook hun betrokkenheid wordt onderzocht. Weet u meer over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie aanhoudingen na schietpartij Gravin Marialaan Leidschendam
Schrijver:

 

 


Leidschendam –
Een man is woensdagavond geraakt nadat hij was neergeschoten op de Gravin Marialaan. Omstreeks half elf werd hij door een nog onbekend aantal personen benaderd toen hij plots in zijn rug werd geschoten. Hij wist nog een bankje te bereiken bij iemand in de tuin en vroeg om hulp. Buurtbewoners hebben eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance. Personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer vervolgens met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. 

Direct na het incident ging de politie op zoek naar de mogelijk verdachten. In de omgeving van het incident kon er direct één verdachte worden aangehouden. Ongeveer een uur later werden in een woning aan de Prinses Beatrixlaan in Voorschoten een man en een vrouw aangehouden. ook hun betrokkenheid wordt onderzocht. Weet u meer over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!