Dronken man (28) rijdt auto totallos en vernield bedrijfspand Papland Gorinchem

woensdag 3 september 2014 08:14

Gorinchem – Een dronken bestuurder heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor veel schade gezorgd op het Papland in Gorinchem. Een automobilist reed net na twaalf uur een bedrijfspand binnen nadat hij een geparkeerde auto had geramd. De bestuurder reed in dronken toestand hard achteruit en vloog uit de bocht. Een geparkeerde Jeep en het bedrijfspand raakten zwaar beschadigd.

Ook de auto van de 28-jarige verdachte uit Hardinxveld-Giessendam is daarbij zwaar beschadigd geraakt. De klap was zo hard dat het achterwiel van zijn auto afbrak. Hij raakte lichtgewond aan zijn hoofd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling van zijn verwondingen is hij overgebracht naar het bureau. Daar zal hem artikel-8 voor het rijden onder invloed ten laste worden gelegd.

Foto’s : Etiënne Hessels

DSC09673 DSC09674 DSC09675 DSC09680 DSC09684 DSC09685

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken man (28) rijdt auto totallos en vernield bedrijfspand Papland Gorinchem
Schrijver:

 

 

Gorinchem – Een dronken bestuurder heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor veel schade gezorgd op het Papland in Gorinchem. Een automobilist reed net na twaalf uur een bedrijfspand binnen nadat hij een geparkeerde auto had geramd. De bestuurder reed in dronken toestand hard achteruit en vloog uit de bocht. Een geparkeerde Jeep en het bedrijfspand raakten zwaar beschadigd.

Ook de auto van de 28-jarige verdachte uit Hardinxveld-Giessendam is daarbij zwaar beschadigd geraakt. De klap was zo hard dat het achterwiel van zijn auto afbrak. Hij raakte lichtgewond aan zijn hoofd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling van zijn verwondingen is hij overgebracht naar het bureau. Daar zal hem artikel-8 voor het rijden onder invloed ten laste worden gelegd.

Foto’s : Etiënne Hessels

DSC09673 DSC09674 DSC09675 DSC09680 DSC09684 DSC09685

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!