Man (27) lichtgewond na schietpartij Grote Visserijstraat Rotterdam

woensdag 3 september 2014 08:41

Rotterdam – Een 27-jarige Rotterdam is woensdagmorgen in zijn been geschoten op de  kruising Grote Visserijstraat met de Rosener Manzstraat. Het slachtoffer kreeg mogelijk ruzie over een plastic tas waarop één van de mannen met een vuurwapen op de ander schoot. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn been na een oppervlakkige schampschot. De politie ging direct in de buurt op zoek naar de verdachten.

De man was in een auto gestapt die gereed stond. Kort daarna werd de weggereden auto in de omgeving aangetroffen en kon een 21-jarige Rotterdammer worden aangehouden. Hij voldeed aan het signalement. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Een arrestatieteam doorzocht een aantal tuinen van een portiek aan de Korfmakerstraat. Er werden daar echter geen verdachten aangetroffen. Het incident was vermoedelijk gerelateerd aan drugs.

Foto’s : Ad Staal

IMG-20140903-WA0010 IMG-20140903-WA0011

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (27) lichtgewond na schietpartij Grote Visserijstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 27-jarige Rotterdam is woensdagmorgen in zijn been geschoten op de  kruising Grote Visserijstraat met de Rosener Manzstraat. Het slachtoffer kreeg mogelijk ruzie over een plastic tas waarop één van de mannen met een vuurwapen op de ander schoot. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn been na een oppervlakkige schampschot. De politie ging direct in de buurt op zoek naar de verdachten.

De man was in een auto gestapt die gereed stond. Kort daarna werd de weggereden auto in de omgeving aangetroffen en kon een 21-jarige Rotterdammer worden aangehouden. Hij voldeed aan het signalement. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Een arrestatieteam doorzocht een aantal tuinen van een portiek aan de Korfmakerstraat. Er werden daar echter geen verdachten aangetroffen. Het incident was vermoedelijk gerelateerd aan drugs.

Foto’s : Ad Staal

IMG-20140903-WA0010 IMG-20140903-WA0011

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!